Des del PSC es pretén “donar resposta a la situació d’emergència en què es troba aquest país i que es amagada per CiU i el seu soci preferent ERC”, segons ha explicat Pere Navarro a la presentació Nacional de la campanya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l Baix Llobregat, la presentació als mitjans ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat, i ha estat acompanyada d’una reunió en la que a més de diferents representants del PSC de la comarca com els alcaldes de Sant Boi, Jaume Bosch; de Sant Andreu, Enric Llorca; de Viladecans, Carles Ruiz; han participat representants d’entitats i agents socials de la comarca com d’UGT, CCOO, Creu Roja, Càrites i d’altres associacions de l’àmbit social.

El primer secretari ha explicat que davant aquest panorama, en el que moltes persones estan passant per una situació molt difícil “es parla molt de Catalunya, però poc dels catalans i catalanes”. Tal i com ha comentat Poveda, “ens trobem amb moltes persones aturades, persones sense cap tipus d’ingrés, i molts nens i nenes que comencen a tenir problemes amb els àpats diaris, i davant això, aquest govern té molt poca sensibilitat, doncs no està posant sobre la taula cap projectes ni cap idea, ni està buscant consens amb la resta de partits i donar resposta a aquestes persones.”

“El PSC presenta aquesta campanya, i ens reunim amb CCOO, UGT i una sèrie d’entitats socials, per tal de compartir amb ells aquesta preocupació i sensibilitzar a la ciutadania de que cal donar respostes i exigir al govern que dediqui temps pel que el van escollir, que és per donar resposta a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes.” ha dit Poveda.

Tal i com ha explicat el primer secretari i alcalde de Sant Joan Despí, en un moment en el que a mes de juny el govern encara no ha presentat els pressupostos són “els ajuntaments qui estan procurant garantir que els nens i nenes puguin esmorzar, dinar i sopar, però això hauria de ser responsabilitat del govern”. Doncs, un país com el nostre amb possibilitats i recursos “no hauria d’acceptar que es permeti que es pugui donar lloc a aquest tipus de casos”.

Poveda ha valorat també molt negativament la falta de propostes del govern en el àmbit laboral, doncs “amb el tema de l’atur passa el mateix” ha dit, “no hi ha cap tipus de proposta per part del govern. El PSC ha demanat una cimera amb totes les forces polítiques encapçalada pel President Mas i no veiem cap tipus de resposta. Veiem altres tipus de cimeres però no per parlar del que realment afecta a la ciutadania”.

Per últim, Poveda ha recalcat que mentre el govern no presenta propostes, el que sí fa són “retallades sense prioritats i que afecten als sectors més dèbils de la societat”, per això, “des del PSC fem aquesta campanya que es desenvoluparà al Parlament i amb la ciutadania per evitar que el nivell en que està vivint molta gent estigui per sota de la dignitat de les persones.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here