La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, se celebra enguany del 24 al 30 de juny. A partir d’aquesta setmana però, ja hi ha alguns municipis que organitzen activitats amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Aquest és el cas de Vallirana i Pallejà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] Vallirana, al llarg de tota la setmana i fins diumenge dia 16 de juny, es pot visitar l’exposició “Pacte d’alcaldes per l’Energia Sostenible Local” a la Casa de la Vila. La mostra està oberta al públic tots els matins de 8.30 a 14.30h i el dijous també a la tarda, de 16.30 a 19.00h.

I a Pallejà, ja es pot visitar la mostra “Actuem amb energía”, promoguda per la Diputació de Barcelona, al vestíbul del Castell. L’exposició ofereix fins al proper 15 de juny informació sobre l’energia i el canvi climàtic i aporta detalls sobre l’origen de l’energia, els impactes que causa el seu consum i el seu transport, i les formes que tenim de consumir-la d’una manera més eficient i responsable.

Vallirana i Pallejà són alguns dels municipis baixllobregatins, signants del Pacte d’alcaldes per una Energia Sostenible Local, que es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia.

Per assolir aquest compromís, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona – des dels Àmbits de Medi Ambient i de Consum –, coordinats per la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten una oferta conjunta de recursos de sensibilització de suport als ens locals perquè puguin desenvolupar activitats en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

Per a més informació de tots els municipis que faran activitats i de tots els actes relacionats us podeu adreçar al següent enllaç: http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia. També podeu fer-ne seguiment a través de les xarxes socials de (Youtube, Facebook i Twitter).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here