S’ubicarà al Palau de Marianao, esdevenint un equipament que disposarà d’un espai de 1.815 m2

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Sant Boi té enllestit el projecte de la futura seu del Centre d’Excel·lència Internacional per a la Salut Mental (vinculat al Clúster de Salut Mental de Catalunya) que es construirà al Palau de Marianao. La redacció del projecte ha anat a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aviat començarà la primera fase de les obres: l’accés i el vestíbul (que es troben en la planta baixa), i una part de la planta primera, juntament amb la reparació de la coberta i l’estructura de la planta segona. La finalització de la primera fase de les obres, prevista per a l’any 2014, permetrà la implantació de l’àrea d’administració.

Pla d’usos

El pla d’usos del projecte preveu per al futur l’adequació d’un espai interior de 1.815 m2. La seu del Clúster comptarà amb una àrea d’administració general (165 m2), una àrea d’innovació (280 m2) i una àrea de formació i docència (1.370 m2).

Clúster

El Clúster de Salut Mental de Catalunya es planteja com una concentració geogràfica d’empreses, serveis i institucions interconnectades que comparteixen reptes estratègics en l’àmbit de la salut mental. La raó de ser és fer convergir en un mateix espai la investigació, l’ensenyament i el guariment de les malalties mentals.

Eix estratègic

Aquest projecte és un nou pas en la tasca que l’Ajuntament de Sant Boi desenvolupa des de fa més de cinc anys per fer de Sant Boi un referent en l’àmbit de la salut mental comunitària. Aquest objectiu és un dels principals eixos estratègics de les polítiques municipals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here