Les entitats que formen part de Comerç del Baix Llobregat han presentat als mitjans de comunicació les diferents gestions que han dut a terme des de la seva creació, el passat mes de maig

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ntre les darreres accions que ha realitzat el grup, destaca la reunió dels seus responsables amb la Direcció General de Comerç, el dimecres 22 de maig, per presentar-li, de primera mà, les seves inquietuds sobre la implantació de l’outlet de Viladecans.

El mateix dia, també es van poder reunir amb ell Grup Parlamentari d’ERC, el qual havia mostrat públicament el seu rebuig a l’equipament. Properament té previst mantenir trobades amb els grups parlamentaris del PSC i d’ICV, per tal de tractar sobre l’assumpte.

En aquest sentit, la plataforma valora positivament l’aprovació de mocions en contra del projecte per part de l’Ajuntament de Sant Boi, així com la del Prat de Llobregat i la de la Federació Comarcal del Baix Llobregat.

A més a més, la Federació Comarcal de l’Hospitalet d’ERC va aprovar, l’1 de juny, una resolució per la qual sol•licitava al govern de la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Viladecans que reconsideressin la implantació de l’outlet i que posessin en marxa mesures reals i efectives en favor del comerç urbà de proximitat i de qualitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here