Macaco protagonitzarà el gran concert de la Festa Major, dʼentrada gratuïta i que torna a la plaça de Francesc Macià. El programa, organitzat per lʼAjuntament en col·laboració amb el teixit associatiu, incideix en la recuperació de les tradicions i en el foment del la cultura popular. La Festa Major de Sant Pere arribarà a tots els racons de Gavà i comptarà amb nombroses propostes destinades al públic familiar

Macaco, cap del cartell musical de la Festa Major de Sant Pere

El gran concert de la festa, que serà gratuït, serà el dia 29 a la plaça de Francesc Macià.

La plaça de Francesc Macià tornarà a esdevenir un dels espais centrals de la Festa Major. Cada dia, lʼescenari de la plaça acollirà propostes musicals i activitats complementàries amb un leit motiv diferent. Sens dubte, la cita més multitudinarià serà la de Macaco.

En el marc del “Concert gran”, el cantant barceloní presentarà el 29 de juny a partir de les 22.30 h, “El murmullo del fuego “ el seu sisè àlbum, que segueix a “Puerto Presente” i “El Vecindario”, amb què lʼartista ha assolit els majors èxits de la seva carrera. “El murmullo del fuego” es caracteritza pel seu tarannà vitalista i positiu.

Però la plaça de Francesc Macià també acollirà altres propostes que aviat desvetllarem.

El foc i la cultura tradicional i popular, protagonistes de la Festa Major

Un any més, la Festa Major de Sant Pere torna a posar de relleu la cultura popular i tradicional amb actes que contribueixen a reforçar la identitat de Gavà com a ciutat.

La recuperació de les tradicions més gavanenques, per a la preservació i difusió de les senyes dʼidentitat de Gavà, és una tasca que impulsa lʼAjuntament en estreta col·laboració amb entitats i ciutadania.

La primera activitat serà dijous, a les 18 hores, a la Biblioteca Marian Colomer amb El Cargol Barbut a la recerca de la història perduda dels gegantonets de Gavà.

Properament us explicarem fil per randa totes les activitats relacionades amb el folklore i la cultura popular, que ompliran Gavà del 27 al 30 de juny.

La Festa Major de les famílies

La Festa Major també oferirà propostes per gaudir en familia. Tanct activitats per a nens i nenes, com per a persones joves.

A més, durant el cap de setmana, la rambla de J. Vayreda acollirà el mercat medieval de lʼEramprunyà, inspirat en el castell de Gavà i que etarà amenitzat per diferents activitats lúdiques, i una mostra dʼestabliments comercials i de serveis que oferiran els seus productes en el marc de la Festa Major; entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here