“Via Catalana”, la cadena humana independentista que l’ANC està organitzant per el proper 11 de Setembre, passarà pel Baix Llobregat

“Via Catalana”, la cadena humana independentista que l’ANC està organitzant per el proper 11 de Setembre, passarà pel Baix Llobregat

De La Jonquera a Alcanar, aquesta cadena humana per demanar la independencia recorrerà la N-II i la N-340 i reivindicarà la unitat dels Països Catalans. En un recorregut de 400 km que unirà 86 municipis, la “Via Catalana” passarà per les localitats baixllobregatines d’Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Molins de Rei, Cervelló i Vallirana

L‘ANC va presentar ahir la ‘Via Catalana per la Independència’, la cadena humana que unirà La Jonquera i Alcanar el proper Onze de Setembre per reivindicar la independència de Catalunya.

400 km de recorregut de punta a punta del Principat seguint l’eix Mediterrrani en la mobilització hereva de la gran manifestació de la passada Diada.

Passarà per la N-II i la N-340, que quedaran tallades al trànsit, al llarg de 86 municipis catalans, 6 d’aquests baixllobregatins (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Molins de Rei, Cervelló i Vallirana)

El moment clau de la reivindicació se situarà en les simbòliques 17h14′. “Guardeu-vos un lloc a la història. Podreu dir que vosaltres vau ser a la cadena humana que va aconseguir la independència del país”, va destacar la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

 

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt