Els professionals del sector del turisme del Baix Llobregat es van trobar dimarts a les instal·lacions de l’Hotel Frontair de Sant Boi de Llobregat, en una nova edició de la trobada empresarial organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n la trobada d’aquest any el Consorci ha volgut centrar la temàtica sobre les estratègies d’identificació i captació de mercats potencials i com el sector s’hi pot avançar.

Els debats impartits per intermediaris experts i especialitzats dins del sector van versar sobre com la comarca pot guanyar competències i competitivitat en el turisme esportiu, familiar i de negocis.

L’acte d’inauguració de la trobada va anar a càrrec de Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i de Jaume Bosch, l’alcalde de la Sant Boi de Llobregat, municipi on es va celebrar la jornada.

Els empresaris i empresàries del sector turístic comarcal van reunir-se per tal de celebrar la jornada anual de formació i networking  amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual.

Al llarg del matí es van dur a terme ponències i debats sobre plans estratègics del Consorci de Turisme del Baix Llobregat que repercuteixen directament sobre el sector turístic del territori.

Després de les intervencions d’experts i expertes del sector turístic de la comarca, els van seguir intensos i productius debats entre el públic assistent. La jornada va finalitzar amb un networking programat per a dinamitzar el contacte entre els professionals i les professionals de la comarca.

 

Foto titular: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here