La portaveu d’ERC a la comissió de Salut, Alba Vergés, defensa l’Hospital de Viladecans i recorda que ERC continua treballant per tal que l’Hospital de Viladecans no passi a ser un hospital lleuger

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls alcaldes dels municipis coberts per l’Hospital de Viladecans es van reunir aquesta semana amb el director del Servei Català de la Salut. Davant de les informacions del resultat de la reunió, la portaveu d’Esquerra Republicana a la Comissió de salut, la diputada Alba Vergés, va afirmar que “continuem treballant per tal que l’Hospital de Viladecans no passi a ser un hospital lleuger”.

La diputada va considerar lamentable que “s’intoxiquin les xarxes socials i els col·lectius afectats amb mentides de falsos acords i objectius de desmantellament tancats”.

Des d’Esquerra Republicana, han fet públic un comunicat en el que declaren entendre la necessitat de replantejar el mapa sanitari del Baix Llobregat, tenint en compte que la comarca disposa de noves infraestructures i n’hi ha que estan planificades que no es podran fer degut a la situació econòmica de les finances de la Generalitat. De manera que la diputada va considerar “poc afortunat jugar amb la impossibilitat d’ampliar l’hospital”.

Seguint aquesta lògica, la portaveu a la Comissió de Salut va dir que “creiem que cal redefinir el mapa sanitari per tal que els baixllobregatins i baixllobregatines tinguin el millor servei possible, garantint la màxima eficiència dels serveis sanitaris públics de la comarca”.

Ara bé, la diputada va destacar que “això no pot ser en cap cas una excusa per a alterar el model de salut pública”. Des d’ERC creuen necessari que els hospitals s’especialitzin i treguin el màxim rendiment a les seves capacitats en allò que són punters, i que no pot ser que això signifiqui que els hospitals baixin de categoria.

És per això que des d’Esquerra Republicana declaren que continuaran treballant per tal que l’Hospital de Viladecans continuï podent ofertar els serveis sobre els quals són punters, així com perquè l’hospital no baixi de categoria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here