Dimecres, 19 de juny el Parc de Negocis va acollir la segona edició del Viladecans Networking Day. Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb l’empresa Goodman i el Delta Business Center, té com a objectiu facilitar el contacte entre empreses de la ciutat. Finalitat que comparteix amb la campanya Viladecans&Co i que l’alcalde va presentar a la trobada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa activitat s’emmarca en tot un seguit d’accions que l’Ajuntament de Viladecans està portant a terme per lluitar contra la crisi i l’atur, que afecten especialmente a la nostra comarca. El foment de l’emprenedoria i l’ajuda a les empreses, és clau per al desenvolupament econòmic de la ciutat de Viladecans, que aposta fortament per la promoció económica.

Precisament, Viladecans&Co -campanya que es va presentar en el marc del “Viladecans Networking Day”-, és una suma de forces públic-privades que pretén que es compleixi l’equació, a més activitat económica, menys atur. En definitiva, una aposta de l’Ajuntament de Viladecans per a la dinamització econòmica de la localitat, que forma part d’aquesta sèrie d’activitats de promoció econòmica que el consistori desenvolupa des de fa temps.

Així doncs, la ferma aposta per iniciatives com el mateix “Viladecans Networking Day”, els “Espais Viladekns” o el “Fórum Delta“, entre d’altres, fan que Viladecans es consolidi com una ciutat dinàmica, que ofereix a la seva ciutadania possibilitats per treballar, formar-se i viure.

L’alcalde de la localitat, Carles Ruiz, va declarar durant la jornada celebrada dimecres, que “ara també treballem en interrelacionar les empreses entre elles. En que tinguin capacitat de conèixer què és el que fa el del costat. Això els hi dóna oportunitat de fer nous projectes i negocis, buscar nous mercats, ajudar-los a internacionalitzar-se… Tot aquest tipus de qüestions que abans no es feien i que ara són molt importants i més en una ciutat com nosaltres que ha apostat en la diversitat en les empreses i que per tant cada vegada tindrem més empreses amb més formes diferents de treballar”.

Per tal de facilitar el contacte, la part central de la jornada va consistir en una sessió d’intercanvi i diàleg -el networking– entre la cinquantena d’empreses viladecanenques que hi van participar. Aquesta edició del Viladecans Networking Day també va incloure una xerrada sobre els reptes d’Europa i les empreses per l’any 2020.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here