L’ha fet el santjustenc Arnau Macià i ha estat el guanyador del concurs de cartells organitzat pel Nucli

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l cartell es pot llegir “Festa Major Sant Just 2013” en blau i groc sobre un fons negre amb estrelles blanques, i la data de la celebració, de l’1 al 6 d’agost. A més, es veu la línia de l’horitzó de Sant Just en color blanc, amb edificis emblemàtics com el Walden o Can Ginestar, i elements destacats com el Mirador i el molí de vent que hi ha als jardins de la casa de cultura. Aquest cartell, doncs, és la imatge de la propera Festa Major de Sant Just.

D’altra banda, des del Nucli ja estan preparant la festa amb moltes propostes. Per exemple, ja s’han repartit les barraques de la celebració, i entitats com CineClub Utopia, els Apagallums de Cama Blanca, el CAU, l’Esplai Ara Mateix, Acció Solidària, les JERC i Bandandarà tindran la seva pròpia barraca.

I també s’ha engegat una iniciativa adreçada a botigues i empreses de Sant Just que vulguin col·laborar amb la Festa Major. La idea és buscar anunciants que es publicitin al llibret informatiu de la festa. El Nucli preveu editar 6.000 exemplars d’un llibret amb tota la informació imprescindible sobre la celebració i es repartiran  per totes les cases de Sant Just a mitjans de juliol. L’objectiu és finançar-ne l’edició i cobrir altres despeses.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here