El Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf Ordal (CIPAG) ha fet excavacions arqueològiques initerrompudament a la Cova de Can Sadurní des dels anys 70. Aquesta investigació rep el suport, d’algunes administracions públiques però degut a la situació de forta crisi, les darreres ajudes torgades encara estan pendents

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es del 1978, Institucions com ara la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Begues o la Diputació de Barcelona, han estat durant anys apostant pel projecte del CIPAG, així com també té l’aval de la Universitat de Barcelona

Com a conseqüència del context econòmic actual, el CIPAG encara ha de rebre la major part de les subvencions que se li han concedit entre el 2010 i enguany.

És per això que aquesta entitat ha engegat una campanya de microfinançament que perseguiex assolir els 3.500 euros que costa la campanya d’excavacions d’aquest estiu.

Els mecenes poden aportar entre 10 i 250 euros, amb diverses compensacions a canvi. Tothom qui vulgui aportar el seu gra de sorra a la campanya, pot fer-ho clicant AQUÍ.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here