S’engega una campanya de micromecenatge per finançar les excavacions de Cova de Can Sadurní de Begues

S’engega una campanya de micromecenatge per finançar les excavacions de Cova de Can Sadurní de Begues

El Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf Ordal (CIPAG) ha fet excavacions arqueològiques initerrompudament a la Cova de Can Sadurní des dels anys 70. Aquesta investigació rep el suport, d’algunes administracions públiques però degut a la situació de forta crisi, les darreres ajudes torgades encara estan pendents

Des del 1978, Institucions com ara la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Begues o la Diputació de Barcelona, han estat durant anys apostant pel projecte del CIPAG, així com també té l’aval de la Universitat de Barcelona

Com a conseqüència del context econòmic actual, el CIPAG encara ha de rebre la major part de les subvencions que se li han concedit entre el 2010 i enguany.

És per això que aquesta entitat ha engegat una campanya de microfinançament que perseguiex assolir els 3.500 euros que costa la campanya d’excavacions d’aquest estiu.

Els mecenes poden aportar entre 10 i 250 euros, amb diverses compensacions a canvi. Tothom qui vulgui aportar el seu gra de sorra a la campanya, pot fer-ho clicant AQUÍ.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt