Amb l’objectiu que les empreses i persones emprenedores coneguin de manera ràpida i intuïtiva l’oferta d’allotjament empresarial d’iniciativa local existent, la Diputació de Barcelona ha actualitzat el mapa virtual que recull aquesta informació, de les comarques barcelonines

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aplicatiu conté informació territorializada sobre els centres d’allotjament empresarial en funcionament o en vies de creació de les comarques de Barcelona, detallant les tipologies d’allotjament de cada centre, el número de mòduls totals i disponibles, la superfície dels mòduls, els serveis que s’ofereixen, el preu mensual, els requisits d’entrada i les dades de contacte, així com fotografies i plànols dels espais.

A més, aquesta eina, impulsada per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, permet a l’usuari realitzar una cerca avançada segons les seves necessitats personalitzades, ja sigui per territori, per tipus d’allotjament, pels serveis i/o per la disponibilitat que necessita. Es tracta, en definitiva, d’una eina de gran utilitat i amb un alt potencial de difusió de la tasca de suport a les empreses que realitza l’administració local.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here