Actualitzat el Mapa virtual d’allotjament empresarial del Baix Llobregat

Actualitzat el Mapa virtual d’allotjament empresarial del Baix Llobregat

Amb l’objectiu que les empreses i persones emprenedores coneguin de manera ràpida i intuïtiva l’oferta d’allotjament empresarial d’iniciativa local existent, la Diputació de Barcelona ha actualitzat el mapa virtual que recull aquesta informació, de les comarques barcelonines

L‘aplicatiu conté informació territorializada sobre els centres d’allotjament empresarial en funcionament o en vies de creació de les comarques de Barcelona, detallant les tipologies d’allotjament de cada centre, el número de mòduls totals i disponibles, la superfície dels mòduls, els serveis que s’ofereixen, el preu mensual, els requisits d’entrada i les dades de contacte, així com fotografies i plànols dels espais.

A més, aquesta eina, impulsada per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, permet a l’usuari realitzar una cerca avançada segons les seves necessitats personalitzades, ja sigui per territori, per tipus d’allotjament, pels serveis i/o per la disponibilitat que necessita. Es tracta, en definitiva, d’una eina de gran utilitat i amb un alt potencial de difusió de la tasca de suport a les empreses que realitza l’administració local.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt