La setmana passada es va fer la proclamació del guanyador del cartell de Festa Major 2013 i, alhora, l’acte de lliurament dels 3 primers premis. Mateu Alemany ha estat el guanyador i, per tant, l’autor de la imatge que acompanyarà els cartells i programes de la Festa Major de Sant Mateu 2013. L’acte de lliurament es va fer durant la celebració de la 2a Fira del Vi i del Cava

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l cartell presentat per Mateu Alemany Ros, de 15 anys, sota el pseudònim “Espardenyer”, va ser el guanyador d’entre 22 obres presentades i mostra amb colors i dibuixos un intens dia de Festa Major, amb diables, el drac Apocaleus, la Casa de la Vila i altres edificis del municipi. El premi és de 200 €.

El segon cartell classificat va ser el de Sofia Genestal Vicente, de 21 anys, presentada sota el pseudònim “Le Corbusier”, i el tercer cartell classificat va ser de Jesús Marín Fernández, de 28 anys, presentat sota el pseudònim “Toranomom”. El segon i tercer cartell classificats tenien com a premi 50 € cadascun.

Al X Concurs de Cartells de Sant Mateu es van presentar 22 obres de diverses tècniques i estils realitzades per joves d’entre 12 i 35 anys.

Podeu veure tots els cartells presentats en l’exposició que se n’ha fet i que es troba a la Masia Molí de Can Batlle.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here