Tots els caps de setmana de juliol (excepte el cap de setmana del 12 al 16, que se celebren les Festes del Mar), i agost (excepte del 15 al 18, que és Festa Major) el programa de les “Nits d’Estiu entre Palmeres” ofereix actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 21 hores a la plaça de les palmeres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Country, el Bollywood i els tatuatges de Henna obren aquest proper divendres 28 de juny la programació d’espectacles estiuencs. Després de l’èxit dels dos anys anteriors, aquest divendres arriba, ja consolidada, la tercera edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”, una iniciativa cultural i d’oci nascuda amb l’objectiu de dinamitzar les nits estivals a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran cada setmana (bé divendres o bé el dissabte), a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de màgia, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 21 hores. L’organització ha comptat amb la col·laboració de cantants i grups locals i fins i tot actors com Miguel Ángel Ripeu que oferirà un monòleg el proper 9 d’agost.

I entitats de la ciutat com l’Escola de Country Line Dance, Todo porque Rias, Club Escola Gimnàstica Rítmica Castelldefels, Paranoia Teatre, Diviertt teatre, Zumbafels, Club de Tennis Castelldefels, Tennis Gimeno o Bombay Palace. Aquest divendres 28 de juny, el programa s’obre amb Escola de Country a càrrec del grup Country Line Dance, i Bombay Palace, espectacle de Bollywwod amb el grup Bollywood Diamonds.

També es desenvoluparà una demostració de tatuatges de henna. La següent cita serà el divendres 5 de juliol, amb diversos números musicals de l’escola de Teatre Todo porque Rias, una exhibició del Club Escola Gimnàstica Rítmica Castelldefels, una exhibició de Street basket de SBM freestyle i una Master Class Zumba a càrrec de Tennis Gimeno .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here