[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]Q[/dropcap]ue la societat necessita respostes als problemes que pateix està fora de qualsevol discussió, és per això que es fa més que evident la incapacitat d’alguns per construir-les, de fet no són capaços ni de plantejar-les.

A Catalunya a quedat més que demostrat que CiU no pot i, el que és pitjor, no vol ocupar-se de la crua realitat que està abocant a tantes i tantes persones a l’abisme, en una patètica exhibició d’insensibilitat social. Les famílies desnonades no troben cap recolzament en un Govern molt més implicat en fer costat a entitats financeres i grups especuladors, veritables homicides de la societat actual.

Els estudiants resten abandonats, a la vegada que massacrats amb injustes i abusives taxes, els profesionals i usuaris de la sanitat pública maltractats de forma sàdica per polítiques orientades descaradament a afavorir la privatització i el negoci de la nostra salut. Així podríem continuar amb tots i cada un dels pilars fonamentals de l’Estat de Dret que tant ens ha costat construir.

La incapacitat de CiU és encara més greu si tenim en compte que ja fa temps que està avalada per ERC, un partit que es fa dir d’esquerres però que, en un acte de traïció ideològica i moral, ha tapat la seva “E” amb una bandera i ha deixat d’estar al costat de les persones.

Catalunya mereix ser reconeguda amb tota la seva singularitat amb el model d’estat que el seu poble estimi convenient, total i radicalment d’acord, però els drets socials i les respostes als problemes directes i reals que pateix la gent no són “oblidables” de cap de les maneres i sota cap circumstància, són part indissoluble de qualsevol societat que pretén avançar.

És per tot això que ens cal algú que lluiti per tot i per tots i totes, algú que pugui i vulgui canviar-ho tot… Això també ens ho mereixem.

 

Alejandro Pérez, veí de Sant Boi de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here