El proper dissabte 29 de juny, a partir de les 11 h, se celebrarà als jardins del Palau Falguera la 1a Fira de la Cervesa Artesana de Sant Feliu. Fins a les 24 h, la Fira congregarà 18 productors cervesers, més de 80 cerveses diferents i estands gastronòmics

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l matí hi haurà una Trobada de col.leccionistes de material relacionat amb el món de la cervesa, així com activitats infantils, tasts de cervesa, ruta cervesera i la participació dels Castellers de Sant Feliu. Per la seva part, els Geganters de Sant Feliu faran una doble sessió. A les 12.30 h actuaran amb una Cercavila pel parc del Palau Falguera i la posterior plantada de gegants, i a partir de les 18 h repetiran la Cercavila i els balls. Durant tota la tarda hi haurà tallers infantils i a les 17.45 h tindrà lloc el ball del Grup Funky The New Legends

Ja al vespre, tindran lloc el concert de TreceBalas, a les 20 h, i del grup OnHeat a partir de les 22.30 h, que amb la seva música posarà punt i final a la festa. Durant tota la jornada, a més, la Fira estarà amenitzada per la música dels anys 80 i 90 que ens proposaran diferents Dj convidats.

La 1a Fira de la Cervesa de la ciutat està organitzada per La Taberna de Sant Feliu i l’Ajuntament, amb el suport de diferents col.laboradors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here