Amb la voluntat de dinamitzar i potenciar el comerç del centre de la ciutat, associació de comerciants Castelldefels Activa i l’Ajuntament de Castelldefels organitzen aquest proper dissabte la primera edició del “Castelldefels Shopping Night”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] més, el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels realitzarà, en el marc d’aquest esdeveniment comercial, la presentació oficial de la 6a edició de la Ruta de la Tapa. Castelldefels viurà aquest dissabte, 29 de juny (de 17 a 24 hores), la seva primera “Shopping Night”, una iniciativa en què el comerç local (tants els establiments situats a l’entorn de la plaça de l’Església, com comerços d’altres zones que instal·laran les seves carpes a la zona centre del municipi) obriran fins a les 12 de la nit oferint els seus productes als millors preus amb importants descomptes.

Per animar els clients, ciutadans i visitants, la jornada integrarà animació als carrers, amb decoració dels diferents comerços i vies comercials, música en viu, estands a la plaça de l’Església, terrasses i discjòqueis. I a més hi haurà un altre incentiu, per cada compra realitzada es regalarà una bossa de ràfia.

A més, durant la “Castelldefels Shopping Night” tindrà lloc la presentació de la 6a edició de la Ruta de la Tapa a partir de les 20 hores a la plaça de l’Església, a l’estand que instal·larà el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels.

A l’acte hi participaran l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, la regidora de Turisme i Comerç, Margaret Manzano, el regidor d’Esports, Xavier Amate, el president de Castelldefels Activa, Juan Enrique de Temple Jové, i el president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz Chumillas. Aquest any 2013, com a gran novetat, cada tapa i establiment estan vinculats amb una entitat esportiva de Castelldefels, per celebrar la designació de Castelldefels com a Ciutat Europea de l’Esport, Ciutat del Bàsquet Català i Destinació Turística Esportiva.

La junta del Gremi ha afirmat que “aquesta acció és una manera d’involucrar-se dins del teixit de la ciutat”. La Ruta de la Tapa arriba a la seva sisena edició amb el mateix objectiu de sempre: promocionar l’excel·lent restauració del municipi, degustant exquisides tapes a un preu de 3 ¤ amb beguda inclosa en tots els establiments que hi participen.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here