Endesa substitueix un tram de línia subterrània de mitja tensió de Cervelló, el Papiol i Sant Vicenç dels Horts

Endesa substitueix un tram de línia subterrània de mitja tensió de Cervelló, el Papiol i Sant Vicenç dels Horts

Els treballs han tingut un cost de 53.000 euros

Cervelló (ACN).- La companyia elèctrica Endesa ha substituït un tram de línia subterrània de mitja tensió i ha renovat el cablejat aeri al seu pas per zones boscoses als termes municipals de Cervelló, el Papiol i Sant Vicenç dels Horts, a la comarca del Baix Llobregat.

L’actuació s’ha centrat, per una banda, en el canvi de dos quilometres i mig de xarxa a Cervelló i el Papiol amb la substitució de l’habitual línia de baixa tensió, que consta de tres cables paral·lels, per un nou sistema trenat que representa una reducció important de les mides de la línia.

D’altra banda, s’han substituït prop de mig quilòmetre de cablejat subterrani de mitja tensió de la urbanització Can Casas de Sant Vicenç dels Horts.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt