Mil empleats de la companyia Swissport Handling de l’Aeroport del Prat, estan cridats a la vaga durant juny i juliol

Mil empleats de la companyia Swissport Handling de l’Aeroport del Prat, estan cridats a la vaga durant juny i juliol

Els treballadors de Swissport Handling convoquen sis jornades de vaga per juny i juliol al conjunt dels aeroports espanyols. Estan cridats a la mobilització 1.000 empleats de l’Aeroport de Barcelona que donen servei en la facturació d’equipatges a una quarantena d’aerolínies

Lls treballadors de Swissport Handling, l’empresa encarregada dels serveis de handling a diferents aeroports espanyols, entre ells el de Barcelona-El Prat, han convocat sis jornades de vaga per reclamar millores laborals.

La primera convocatòria és de quatre dies seguits, des d’aquest divendres 28 de juny fins el dilluns 1 de juliol, coincidint amb l’operació sortida de les vacances de juliol.

A banda, s’han convocat dues jornades més de vaga pels dies 8 i 15 de juliol.

Estan cridats a la mobilització 2.500 treballadors del conjunt d’aeroports espanyols, dels quals un miler treballen a l’Aeroport de Barcelona donant el servei de facturació d’equipatge i altres serveis de terra a quaranta aerolínies.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt