ICV celebra com des de fa tres anys la seva Escola d’Estiu al Baix Llobregat, durant aquest cap de setmana

L'”Escola d’estiu 2013. Esquerra, ecologia i llibertat”, organitzada per la fundació del partit, la Fundació Nous Horitzons; tindrà lloc entre avui a les 9:30h i demà diumenge a les 13h, al Centre Esplai del Prat de Llobregat, amb el títol “Economia des de l’esquerra”

Aquesta és una cita important que es consolida com un espai de debat i reflexió entorn a trets bàsics del pensament ecosocialista i de la seva ideologia roig – verd – violeta.

Enguany han volgut que l’Escola d’estiu tractés d’economia, però des de la reivindicació d’una economia d’esquerres. Creuen que davant les polítiques neoliberals i els missatges que es fan arribar des de la dreta, que diu que “no hi ha alternativa”, que “d’economia només n’hi ha una, la de les retallades, la de l’austeritat, la de l’enriquiment dels rics i l’empobriment dels pobres”, des de l’esquerra s’ha de defensar més que mai que hi ha una altra economia, la de la justícia social.

Així doncs, durant els dos dies de l’Escola d’estiu Iniciativa per Catalunya formarà als i les assistents en l’Economia des de l’Esquerra, que segons el partit declara en un comunicat, “és l’esperança de la gent humil, i ho farem de la mà de personalitats i debats que esperem que enforteixin encara més el nostre discurs”.

La cita és oberta a tothom i el programa será el següent:

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt