Els sindicats critiquen que la direcció de l’empresa ha sol·licitat per als serveis mínims més treballadors dels necessaris

El Prat de Llobregat (ACN).- La vaga convocada pels treballadors de Swissport al conjunt d’aeroports espanyols s’està desenvolupant sense incidències remarcables al Prat, més enllà d’alguns retards en alguns vols de les companyies a qui l’empresa ofereix els serveis de terra, com la descàrrega i càrrega dels avions o la facturació d’equipatge en els punts d’embarcament.

Els sindicats critiquen que la direcció ha sol·licitat més treballadors dels necessaris per complir amb els serveis mínims del 50% i 25% decretats pel Ministeri. “Han cridat més del 90% de la plantilla per a treballar i això atempta contra el dret de vaga”,ha lamentat Carlos Lázaro, president del Comitè d’empresa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here