La trobada serà a la seu del Consell Comarcal avui a les 17 hores. Entre les entitats convocades s’hi troben els sindicats de la comarca i altres organismes comarcals de rellevància

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]R[/dropcap]epresentants d’associacions i entitats del Baix Llobregat participaran avui en un acte al Consell Comarcal per mostrar la seva adhesió a la declaració d’alcaldes i alcaldesses en defensa de la integritat territorial de la comarca davant dels projectes de reforma que promouen els governs de la Generalitat i de l’Estat.

A la declaració, es recorda que des de fa dècades els municipis han treballat per la consolidació d’una identitat comarcal amb el suport del Consell Comarcal, que exerceix per llei competències que li delega el Govern.

Entre les entitats convocades, hi ha per exemple, la Cambra de Comerç, PIMEC Baix Llobregat, els sindicats CC.OO i UGT, el sindicat Unió de Pagesos, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat o el Consell Esportiu del Baix Llobregat entre d’altres organitzacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here