La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, ha tingut lloc enguany del 24 al 30 de juny. Hi ha, però, prop de 50 municipis que continuen organitzant activitats al llarg d’aquest més de juliol amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Aquest dilluns, 1 de juliol, hi va haver activitats a: Piera, Barberà del Vallès i Sant Feliu de Llobregat.

Avui dimarts 2 de juliol se’n fan a: Santa Margarida i els Monjos, Lluçà, Granollers i l’Hospitalet de Llobregat.

Dimecres 3 de juliol hi haurà una mostra itinerant d’energies alternatives a Barcelona.

Dijous 4 de juliol hi haurà activitats a: la Garriga, Santa Coloma de Gramenet, Roda de Ter, Martorell, Granollers i Barcelona.

Divendres 5 de juliol es faran tallers i xerrades a Santa Margarida i els Monjos i Sant Feliu de Llobregat.

Dissabte 6 de juliol hi haurà actes a: Cardedeu, Centelles, Pujalt i Aiguafreda.

I diumenge 7 de juliol hi haurà un taller i un punt d’informació a Lliçà d’Amunt.

A més, al llarg de tot el mes de juliol també hi haurà accions i activitats a més municipis de la demarcació de Barcelona, emmarcades en la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

Per a més informació de tots els actes i activitats us podeu adreçar al següent enllaç: http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia.

Tots aquests municipis són signants del Pacte d’alcaldes per una Energia Sostenible Local que es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia.

Per assolir aquest compromís, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona – des dels Àmbits de Medi Ambient i de Consum –, coordinats per la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten una oferta conjunta de recursos de sensibilització de suport als ens locals perquè puguin desenvolupar activitats en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here