La 6a edició de la Nit de l’Esport va reunir el 29 de juny, a la Pista Coberta Francesc Castellet, a una àmplia representació de l’esport sesrovirenc en un acte que vol ser un reconeixement al treball que realitzen clubs i esportistes locals. Enguany, la futbolista Ana Maria Escribano va ser escollida com a millor esportista absoluta femenina i els també futbolistes Marc i Sergi Galceran ho van ser en la categoria absoluta masculina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’esdeveniment es va celebrar aquest any en un context molt positiu per a l’esport sesrovirenc amb l’ascens del primer equip del Futbol Club Sant Esteve a la 2a Divisió Catalana; el del conjunt masculí del Futbol Sala Sant Esteve a la 1a Divisió d’Honor Catalana; el de l’equip sènior femení del Club Vòlei Sant Esteve a 1a Catalana i el quart lloc de l’infantil en el Campionat d’Espanya de Voleibol.

Guanyadors absoluts

Ana Maria Escribano es va formar com a esportista en l’Escola Municipal de Futbol. Des de fa 15 anys forma part de l’equip sènior femení del FC Barcelona. Actualment és la capitana de l’equip, que s’acaba de proclamar campió de la Lliga espanyola Per a la propera temporada ha fitxat per a un equip de la Primera Divisió d’Islàndia.

Els germans Marc i Sergi Galceran són dos jugadors claus del conjunt sènior del FC Sant Esteve, un equip que aquest any ha quedat primer i ha aconseguit l’ascens a la 2a Divisió Catalana. Des de fa molts anys, Marc Galceran està molt implicat en la vida esportiva i social de Sant Esteve. Igual que el seu germà, Sergi Galceran viu molt l’esport local des de la seva responsabilitat de coordinador de l’Escola Municpal de Futbol.

La Nit de l’Esport també va ser un reconeixement als equips i esportistes de l’esport base, així com als tècnics i a totes aquelles persones que han fet una contribució especial  a favor de l’esport sesrovirenc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here