La facturació va arribar fins als 676 milions d’euros. El vicepresident de la multinacional reclama al govern espanyol que recuperi el FLA per facilitar que el Govern pagui el deute d’aquest any a les farmacèutiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Grup Indukern, que té una seu ubicada al Parc Empresarial Mas Blau II del Prat; inclou la distribuïdora química, el laboratori veterinari Calier i la farmacèutica Kern Pharma.

L’empresa va facturar 676 milions d’euros el 2012, un 4,1% més que el 2011. Van créixer totes les línies de negoci, sobretot aquelles que depenen més del mercat internacional, que representa el 55% del total de guanys del grup.

El resultat després d’impostos i amortitzacions s’ha situat a l’entorn dels 65 milions, xifra similar a la del 2011, segons ha explicat el vicepresident Raúl Díaz-Varela, qui ha avançat que les previsions per aquest 2013 és seguir creixent entre un 5 i un 10%, reforçant la seva presència internacional i amb el llançament de nous fàrmacs genèrics al mercat espanyol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here