L’Assemblea General de socis d’Innobaix, reunida al Consell Comarcal del Baix Llobregat, va aprovar el 26 de juny, les línees de treball de l’Agència pels propers mesos. Avui, a les 10.00h tindrà lloc la presentación dels projectes participants de la iniciativa Emprenedoria Corporativa 2013, a la seu de la empresa Bayer Hispania a Sant Joan Despí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat, Innobaix, va aprovar en la seva Assemblea Ordinària que ha tingut lloc al Consell Comarcal del Baix Llobregat, el seu presupots i el seu pla de treball per als propers mesos. Entre les línees de treball aprovades per l’Assemblea estan la continuitat del Projecte d’Emprenedoria Corporativa, que ha contirbuit ha consolidar 20 noves iniciatives empresarials en els seus dos primers anys d’execució, i en el que aquest any s’ajudaràn a 15 projectes empresarials.

En l’àmbit del talent,es continuarà treballant en programes d’àmbit educatiu, InnobaixEduca i EduRecerca, en col·laboració més estreta amb els Ajuntaments. El programa InnobaixEduca, que ja es va executar al 2012, pretén fomentar la cultura de la creativitat i la innovació a la infància.

A la mateixa Assemblea, s’ha aprovat la gestió de la Junta Directiva de l’any 2012,  i s’han donat a conèixer alguns dels projectes que estan duent a terme les diferents entitats i empreses que integren l’Agència.

L’Assemblea va comptar amb la presència del Secretari de Competitivitat i Empresa de la Generalitat, Sr. Pere Torres, que va explicar el model d’acceleradores pel creixement empresarial que està posant en marxa ACC10 a Catalunya, a traves del Programa Start up Catalonia. El Sr. Torres, va incidir molt especialment en que les empreses catalanes pensin en que competeixen en un mercat global, que és el món, i en la necessitat de reforçar el sentiment industrial del país. Finalment, va explicar que en el programa Start Up Catalonia donara suport a 250 empreses cada any a través de una xarxa d’acceleradores empresarials que s’aniran obrint territorialment en els propers mesos.

Relació dels projectes que es presentaran avui:

 • UOlala- Uolala! La plataforma social online (present ja a Espanya, UK, DE i FR) que facilita que les persones trobin altres persones amb qui compartir activitats de lleure (gastronomia, esports, cultura, etc.) que proposa i organitza la pròpia comunitat Uolala, de gairebé 25000 persones.
 • Aparcango: Crear una àmplia red d’aparcaments urbans en las principals ciutats, aprofitant les places disponibles existents en hotels, aparcaments públics, centres comercials, etc
 • Belybel: Disseny y fabricació de models d’Xtable Multitouch® com a producte innovador dins dels entorns multitàctils, per aconseguir que s’arribin a produir en sèrie. Disseny i Innovació Tecnològica van junts.
 • Specific Pig – empresa pionera en la cria i en la recerca biomèdica amb minipigs. Ofereix un servei integral en la cria i l’ús del pig i minipig com a model experimental en la RECERCA BIOMÈDICA en els camps de Farmacologia, Cirurgia, Dispositius mèdics, Alimentació Funcional.
 • PSIntegrals: Aplicació i plataforma amb tecnologia web que permet connectar els sistemes de controls de les zones d’aparcament i les dades necessàries per el pagament a través d’un dispositiu (smartphone, tablet, ordenador, etc) amb connexió a Internet.
 • Guia 33: Directori On line comercial d’àmbit local (multi població) que agrupa TOTS els negocis, els indexa de manera gratuïta i els permet interactuar amb els continguts en temps real. Ofereix serveis de valor afegit.
 • B+R arquitectes: Empresa que farà la producció en sèrie a Catalunya i venda a tot el mon de l’espai habitable mínim i autosuficient que es comercialitza desmuntat i empaquetat amb instruccions per l’auto muntatge.
 • Garby: Empresa dedicada al reciclatge i recuperació d’envasos premiant al ciutadà per la seva acció. També fabrica els contenidors de recuperació i expedició de tiquets que certifiquen l’entrega d’envasos domèstics.
 • Zona Desarrollo: Especialitzada en el desenvolupament de software específic per la gestió logística de la mobilitat de viatgers i de turisme. creació i comercialització de producte propi.
 • Ecoland BCN: Centre de comerç multimarca i multisectorial, on tindran cabuda aquells productes i serveis que compleixin amb els requisits per formar part de la plataforma; requisits conforme a criteris d’ecologia, sostenibilitat, eficiència energètica, optimització de recursos i adequada gestió de residus.
 • Royal Bridge: Plataforma de venda online a Xina per vendre productes espanyols o europeus al mercat xinès a traves de B2c o B2B .
 • Bagel: empresa especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització de plastificadores dry pel sector de les arts gràfiques i el packaging que vol penetrar en sectors externs.
 • Aquaponia: Empresa dedicada a la Aquapònia: Hidropònia + Aqüicultura. Cercle virtuós biològic. Recirculació indefinida dels recursos per a un model de cultiu intensiu i un model d’us domèstic.
 • Mecanizados Inter2000: Empresa Catalana fundada l’any 1929. Mecanitzen mitjançant maquines Transfers I CNC, tot tipus de peces procedents de diferents prefabricats. Fabriquen peces de decoletatge a través de barra. Volen innovar en nous sectors d’aplicació I internacionalitzar-se.
 • Trastus: Es una plataforma online d’intercanvi i venta en consigna de roba infantil de segona ma. Es basa en el consum col·laboratiu i ens els serveis entre particulars.
 • Nto Innova Ideas: Marca genèrica de gran impacte internacional. Comercialització de souvenirs i regals / Explotació de marca via publicitat d’altres productes i serveis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here