La Federació Obrera vol celebrar el final de curs convidant a tots els molinencs i molinenques a conèixer el seu pati renovat amb una gran festa que comptarà amb una mostra dels tallers i activitats de les entitats, espectacle infantil, música en directe, grafits i circ

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]B[/dropcap]en aviat, la vila comptarà amb un nou espai cívic obert a tots gràcies a l’adequació del pati de la Federació Obrera. Les obres avancen a bon ritme i, un cop finalitzades, la “Fede” disposarà d’una zona de jocs infantils, un pati renovat i dotat d’un escenari per poder acollir balls populars o concerts de música, tal com feia històricament la Federació.

També s’ha millorat l’espai d’aparcament públic que hi ha a continuació del carrer Jaume Font, amb un nou asfaltat que en millora l’accés i nou enllumenat. El pressupost de la intervenció és de 100.000 euros.

Durant la visita d’obres, l’alcalde Joan Ramon Casals va assenyalar que “modernitzem, dignifiquem i recuperem el pati original de la Federació com un espai de trobada i convivència per a tota la vila i que, alhora, serà un nou element de dinamització cultural”.

Per la seva part, el 1r tinent d’alcalde Xavi Paz va explicar que “donem un nou pas en la determinació de Molins de Rei per recuperar la Federació; es tracta d’un espai molt estimat i recordat i ara donem resposta a necessitats de les entitats i del conjunt de la vila”.

Tots dos van voler destacar el bon balanç d’activitats i ocupació que ha assolit la Federació Obrera després d’un any de funcionament.

Tot plegat, viurà el seu punt àlgit amb la FedeFesta del proper 12 de juliol, que vol ser una explosió del potencial del teixit associatiu i cultural de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here