La Xarxa EL PRATDEGUSTA’L és un grup de restaurants de la ciutat compromesos amb la gastronomia elaborada amb productes de proximitat, singularment el pollastre pota blava i la carxofa Prat. Quatre establiments s’hi han incorporat darrerament; els restaurants Axarquía, La Castellana, Oeste Bar i El Regust

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Xarxa de restaurants locals EL PRAT DEGUSTA’L ha complert el seu primer aniversari i ja agrupa, amb aquestes quatre incorporacions, 18 restaurants del Prat. Durant aquest temps, la Xarxa s’ha anat consolidant com a referent de la restauració local i com a un destacat actiu turístic.

En el seu any de vida,  els restaurants dela Xarxa EL PRATDEGUSTA’L han participat en diferents accions promocionals en el marc dela Fira Avícolai la Festa dela Carxofa. Així mateix, han participat en les campanyes organitzades des de l’Associació Gastronomia i Turisme, Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat i Quinto Tapes. 

Nou impuls a partir de setembre

A partir del proper mes de setembre, EL PRAT DEGUSTA’L, amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament del Prat, a través del servei La Porta del Delta, té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits, que tindran el seu punt culminant en la propera edició dela Fira Avícola, al mes de desembre.

Així mateix es farà un seguit d’activitats dirigides a dinamitzar el sector de la restauració local i la visualització dels restaurants adherits a través dels mitjans municipals amb el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Parc Agrari del Baix Llobregat.

D’entre aquestes activitats, cal fer esment al  “Xef del mes”, el sorteig mensual d’àpats als restaurants de la Xarxa i l’elaboració del “Menú de Fira”. Actuacions, totes elles, dirigides a promoure la gastronomia local vinculada al pota blava i la carxofa Prat, de la ma del bon ofici dels restauradors de la ciutat.

Trobareu més informació de la Xarxa EL PRAT DEGUSTA’L a la web http://www.portadeldelta.cat/degustal.php

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here