La masia de Ca n’Estella acollirà l’actuació musical, que es complementarà amb una degustació de vins i caves

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a masia de Ca n’Estella acollirà el 12 de juliol un concert de música clàssica dintre del marc del VinyaSons, un festival que realitza actuacions musicals als cellers. A més de gaudir amb l’actuació, que començarà a les 19 hores, el públic podrà participar en una visita guiada i en una degustació de vins i caves.

Quintet de vent El concert estarà protagonitzat per un quintet de vent de l’Orquestra de Cambra del Penedès, que està format per Sergi Gili (flauta), Robert Ordax (oboè), Jose María Martínez (clarinet), Laura Serra (fagot) i Oleguer Bertran (trompa). Els músics interpretaran un repertori integrat per obres de Fauré, Grieg, i àries d’Òpera.

Vins i caves de qualitat La Finca Ca n’Estella està liderada per la tercera generació de la família Rabetllat i Vidal. El projecte empresarial va néixer amb l’adquisició de 35 hectàrees de vinyes, en un dels llocs de més qualitat de la denominació d’origen Penedès. En la imponent masia del segle XVIII que presideix la zona s’elabora una àmplia gamma de vins i caves que han rebut més de 50 premis nacionals i internacionals.

Les entrades per al concert del 12 de juliol es poden adquirir als portals topticket.cat i tresc.cat.  Més informació al web www.vinyasons.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here