El jugador dels Memphis Grizzlies va afirmar que se sent orgullós de les seves arrels. “El bàsquet s’acabarà algun dia” va dir, “però Sant Boi és i serà casa meva”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Medalla al Mèrit Esportiu, concedida pel Ple municipal de Sant Boi per unanimitat, reconeix la trajectòria esportiva de Marc Gasol i la contribució a la projecció internacional del nom de Sant Boi.

Durant l’acte de lliurament d’aquest títol honorífic, celebrat al Parc de la Muntanyeta, l’alcalde va destacar el paper del pivot santboià com a “referent” dels valors associats a la pràctica esportiva.

Marc Gasol va fer un recorregut a peu pel carrer de Baldiri Aleu, on més de 200 nens i nenes participaven en l’activitat Bàsquet al Carrer. Després va rebre la medalla de mans de l’alcalde a l’amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, en un escenari on es va retrobar amb la seva primera entrenadora i els companys de l’equip en què jugava de petit a l’Escola Llor. L’acte de lliurament va ser conduit pel periodista de TV3 Jordi Robirosa.

El jugador dels Memphis Grizzlies és el tercer destinatari de la Medalla al Mèrit Esportiu de Sant Boi, que fins ara només havien rebut el seu germà Pau Gasol (2002) i l’atleta Constantí Miranda (1987).

El lliurament del títol honofífic a Marc Gasol va donar inici a l’acte de reconeixement als èxits assolits per l’esport santboià durant aquesta temporada. 59 esportistes han obtingut èxits individuals significatius i 36 equips de diferents modalitats han ascendit de categoria o han assolit altres èxits rellevants.

Vídeo de l’acte

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here