El periodista Marc Serena va recórrer el continent africà de nord a sud durant set mesos i ho explica en el llibre “Això no és africà!”, que dijous presenta a l’Ateneu Mulei de la localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l llibre denuncia la situació de les persones “més vulnerables del continent més vulnerable”: gais, lesbianes, bisexuals, trans i intersexuals de quinze països africans.

Publicat per l’editorial La Magrana, es presentarà dijous 11 de juliol a les 7 de la tarda a l’ateneu Mulei del carrer Ponent 15 de Molins de Rei.

Presentarà l’acte la periodista de Catalunya Ràdio, Rita Marzoa.

“L’homofòbia és una de les agressions als drets humans més sistemàtica i, a la vegada, més silenciada de les que hi ha al món”

Sinopsi

“Això no és africà!”, diuen molts habitants, del Caire a Ciutat del Cap, quan se’ls parla dels amors que no són entre un home i una dona. Aquest és també el pretext perquè hi hagi persones perseguides, amenaçades, expulsades de les seves pròpies famílies, empresonades o tingudes per “posseïdes pel diable”.

El periodista Marc Serena viatjà set mesos (2011-2012) de nord a sud del continent per retratar de manera meticulosa les persones més desemparades d’Àfrica: gais, lesbianes, bisexuals, trans i intersexuals.

En les pàgines del llibre coneixereu una cuinera, un imam, una mare de família o un informàtic que s’han d’enfrontar al govern, a la policia, als jutges, als mitjans de comunicació i a la família, que consideren que la seva manera d’estimar és una “perversió occidental”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here