Organitzat per el “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS”, entitat constituïda l’any 1966 i que té com a principal objectiu, el foment de l’esport dins del marc de la ciutat baixllobregatina i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a gran trajectòria del Club, l’ha portat aquest any a ser un dels tres nominats  dins de l’acte “XIV Nit de L’Esport”, celebrat el passat 14 de juny, en la categoria “Entitat col.laboradora en l’Esport de Castelldefels”.

Ara, de cara als propers 13 i 14  de Juliol, el Club es prepara per celebrar la “XV Edició del Trofeu Mediterrani”. El “Mediterrani” s’ha convertit en el trofeu de referència de Catalunya, i que té una gran acceptació entre tots els clubs.

Aquest any hi participaran 13 Clubs de gran renom, entre d’altres: C.P. Begues, C.P. Viladecans, C.P. La Garriga, A.E. Sant Andreu, C.P.A. Sentmenat, C.P. Solsonès, etc; amb mes de 215 patinadores en 12 categories diferents.

Donat que una de les principals motivacions de la competició es fomentar la practica d’aquest esport a nivell d’iniciació, s’han inclòs diverses categories a més de les reglamentades per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, a fi que pugin participar en el Trofeu patinadores de totes les edats, i així puguin gaudir d’una gran jornada, practicant l’esport que més els agrada.

La competició tindrà lloc dissabte de 15:00 a 19:30h.  i diumenge de 9.30 a 14:00h. i 15:30 a 19:45h. a la “Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca” de Castelldefels  (C/ Dr. Trueta, 64-66 – Entrada gratuïta)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here