Aquest any el PALLEJAZZ, el Festival de Jazz de Pallejà, es va celebrar al Parc de la Molinada de la localitat baixllobregatina, i va fer que de nou, el jazz tornés a ser protagonista de la vida cultural del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Festival Pallejazz va nèixer al 2008 fruit del record d’en Marià Bernabeu, apasionat i activista del Jazz que visqué bona part de la seva vida a Pallejà.

En aquesta ocasió la programació va oferir les actuacions de Miquel Fernández Quartet, i The Slingshots; i la vetllada va ser amenitzada per DJ Cial.

Les persones assistents, doncs, van poder gaudir de l’actuació d’un dels saxofonistes més destacats a nivell estatal, Miguel Fernández, qui ja va actuar a l’edició passada amb la formació Nico Sánchez Quartet.

En aquesta ocasió el navarrès va oferir un concert amb el seu propi quartet.

Al jazz en estat més pur el va acompanyar també la fusió que va arribar de la mà de The Slingshots. La banda, formada l’any 2008, va portar a Pallejà el seu so en el que es mesclen el jazz amb d’altres ritmes d’arrel afroamericana com són el funk o el soul.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here