El Govern reitera que no hi ha recursos per l’Hospital de Viladecans i que haurà de dependre de Sant Boi

El Govern reitera que no hi ha recursos per l’Hospital de Viladecans i que haurà de dependre de Sant Boi

El delegat territorial del Govern, Fernando Brea,  de visita a Viladecans, ha visitat acompanyat de l’alcalde Carles Ruiz els terrenys on s’havia projectat l’ampliació del centre hospitalari

Brea va visitar ahir Viladecans, on va reiterar que la Generalitat no té recursos per tirar endavant l’ampliació de l’Hospital de la localitat, projectat pel tripartit, tot i que això no suposa, va afegir, descartar-ho a més llarg termini.

En declaracions a la premsa, el delegat del Govern també va afirmar que malgrat els bons resultats tècnic i mèdics, l’hospital té unes instal·lacions antiquades i que l’objectiu del Govern és poder derivar els casos que requereixin hospitalitzacions més llargues a Sant Boi.

“La posició del Govern és donar rendibilitat als grans espais i grans inversions que té ara la comarca com l’Hospital de Sant Boi”, va afirmar Brea.

“Entre la conselleria i els municipis del Baix Llobregat ens anirem posant d’acord en com s’utilitzen tots aquests recursos que tenim entre Bellvitge, Sant Boi i Viladecans”.

L’alcalde de la localitat, Carles Ruiz, va defensar que es mantingui l’Hospital de Viladecans dins de l’Institut Català de la Salut i que “el pla d’ampliació que es faci tenint en compte les intervencions que es fan ara i els serveis que es donen ara”.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt