El delegat territorial del Govern, Fernando Brea,  de visita a Viladecans, ha visitat acompanyat de l’alcalde Carles Ruiz els terrenys on s’havia projectat l’ampliació del centre hospitalari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]B[/dropcap]rea va visitar ahir Viladecans, on va reiterar que la Generalitat no té recursos per tirar endavant l’ampliació de l’Hospital de la localitat, projectat pel tripartit, tot i que això no suposa, va afegir, descartar-ho a més llarg termini.

En declaracions a la premsa, el delegat del Govern també va afirmar que malgrat els bons resultats tècnic i mèdics, l’hospital té unes instal·lacions antiquades i que l’objectiu del Govern és poder derivar els casos que requereixin hospitalitzacions més llargues a Sant Boi.

“La posició del Govern és donar rendibilitat als grans espais i grans inversions que té ara la comarca com l’Hospital de Sant Boi”, va afirmar Brea.

“Entre la conselleria i els municipis del Baix Llobregat ens anirem posant d’acord en com s’utilitzen tots aquests recursos que tenim entre Bellvitge, Sant Boi i Viladecans”.

L’alcalde de la localitat, Carles Ruiz, va defensar que es mantingui l’Hospital de Viladecans dins de l’Institut Català de la Salut i que “el pla d’ampliació que es faci tenint en compte les intervencions que es fan ara i els serveis que es donen ara”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here