L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina ha lliurat diplomes i medalles en l’acte de reconeixement a l’esport santboià

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]ijous, dia 4 de juliol, va tenir lloc al Parc de la Muntanyeta l’acte oficial de reconeixement a la temporada 2012-2013 de l’esport santboià. 36 equips de la ciutat i 59 esportistes a títol individual han rebut diplomes i medalles commemoratives de mans de l’alcalde, Jaume Bosch, la regidora d’Esports, María Antonia Barragán, i altres responsables municipals.

Mèrits individuals

En l’apartat individual, cal destacar èxits com ara la participació de Rubén López als JJOO de Londres i al Campionat d’Europa de Gimnàstica i les victòries als campionats d’Espanya obtingudes per Javier Delgado (atletisme, categoria juvenil, 400 m llisos), Joel Plata (gimnàstica, júnior), Sohaib Essabban (natació adaptada, infantil, 4×100 lliures) i Pau Dorca (modalitat hípica de treck).

Sis pentatletes es van proclamar també campions d’Espanya aquesta temporada: Nil Rutllan (infantil), Laura Heredia (infantil), Joaquim Pastor (cadet), Jordi Sala (juvenil), Aleix Heredia (júnior) i Marta Garcia-Miquel (júnior). La jugadora de rugbi Mari Carmen Sequedo ha guanyat el Campionat d’Europa d’aquest esport com a integrant de la selecció espanyola.

Èxits dels equips

Pel que fa als equips, el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi s’ha proclamat campió de la lliga de Divisió d’Honor femenina, subcampió d’Espanya de la categoria juvenil masculina i campió d’Espanya en les categories infantil mixte i aleví mixte, mentre que la Unió Esportiva Santboiana ha estat segona a la lliga de Divisió d’Honor sènior masculina i al Campionat d’Espanya juvenil masculí.

Accions d’especial interès esportiu

Durant l’acte, també es va reconèixer la tasca de diverses entitats que realitzen accions d’especial interès esportiu: Centre Recreatiu Ciutat Cooperativa (valors educatius), Club Atletisme Sant Boi i Parc Sanitari Sant Joan de Déu (integració), Club de Beisbol i Softbol Sant Boi i Institució Balmes (persones amb discapacitats), Futbol Club Santboià (esport femení) i Federació Catalana de Pentatló (promoció internacional de la imatge esportiva de la ciutat).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here