La plantilla d’Unilever (Viladecans) protestarà demà contra el bloqueig del conveni col·lectiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]emà dijous 11 de juliol a les 13:00h , els treballadors i treballadores de l’empresa Unilever España, SA portaran a terme una acció reivindicativa per protestar contra el bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu al que segons CCOO, s’han vist avocats per posar fre a les propostes de l’empresa de retallades de drets laborals.

L’empresa Unilever España, líder mundial en els sectors alimentaris i productes de consum, ha situat en la negociació del conveni col·lectiu tot un seguit de mesures encaminades, segons el sindicat, a abaratir costos empresarials centrats fonamentalment en reduir o suprimir condicions laborals.

Mesures que per a CCOO són “completament injustificades i desproporcionades en funció de la realitat de la multinacional britanic-neerlandesa”.

La protesta consistirà en una “sentada”-assemblea als jardins de l’empresa, ubicada al Viladecans Bussines Park. A la concentració assistirà el president del Comitè de Treballadors europeu, l’alemany Hermann Soggeberg per solidaritzar-se amb els companys i companyes de Viladecans.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here