“Les intencions expressades lliurement i democràtica per una col·lectivitat no poden ser objecte de cap revisió per part de cap jutjat”, conclou la interlocutòria

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Jutjat Contenciós Administratiu 17 de Barcelona ha desestimat la demanda presentada per la Delegació del govern espanyol contra l’Ajuntament de Collbató, per una declaració sobiranista i pel dret a decidir, aprovada per majoria en el Ple municipal del setembre del 2012.

En la seva interlocutòria, a la qual ha tingut accés l’ACN, el jutge afirma que es tracta “d’un acte polític” com a “manifestació del dret de petició” de l’administració local i en conseqüència “no és una activitat susceptible d’impugnació davant aquesta jurisdicció”.

I afegeix, que “les intencions expressades lliurement i democràtica per una col·lectivitat no poden ser objecte de cap revisió per part de cap jutjat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here