Aquest divendres comença la festa gran del municipi amb el pregó a càrrec de Dídac Castignani, cantant del programa “La partida de TV3”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]nguany, la Festa Major d’Estiu de Pallejà arriba aquest cap de setmana amb un marcat caire solidari. Amb motiu del treball que es desenvolupa per a la creació del banc d’aliments local en els darrers mesos, es posarà a la venda el mocador de la festa al preu d’un euro que es destinarà íntegrament a aquest servei d’atenció a les famílies pallejanenques més desafavorides.

La gestió de la venda del mocador anirà a càrrec dels Quarantins del 1973 i la venda es realitzarà a la Plaça del Castell just després dels tres trons d’inici de la festa i, durant la resta de la celebració, en un espai habilitat al costat de la barra dels quarantins.

Pel que fa a la Festa Major pròpiament dita, aquesta tindrà el seu punt de partida aquest divendres 12 de juliol amb el pregó que enguany pronunciarà des de la balconada de l’Ajuntament Dídac Castignani, cantant del programa “La partida de TV3”.

La vetllada continuarà amb el correfoc, la nit de varietats a la plaça del Castell i el Concert Jove a la plaça de la Llum. Ja l’endemà, dissabte 13 de juliol, tindran lloc algunes de les propostes tradicionals del programa com la Caminada 100% Ciutadania, la passejada urbana en bicicleta, el cercavila dels gegants o el sopar de Festa Major.

Diumenge portarà el concurs de pintura ràpida o la trobada de puntaires a més de la Baixada d’Andròmines en la seva quarta edició.

La cultura popular estarà especialment representada amb la tirada de bitlles catalanes, la trobada castellera i la ballada de sardanes.

La festa gran es tancarà dilluns amb dues propostes de circenses amb Beijing Acrobats i el Circ de Lluna Plena i el castell de focs que posarà el punt i final a la Festa Major d’Estiu 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here