L’Ajuntament de Castelldefels ha creat una nova imatge comuna per a tota l’artesania de la ciutat. A través de la nova marca “Made in Castelldefels” es pretén englobar el treball dels artesans i artesanes locals, per tal de poder-lo donar a conèixer també les persones visitants i turistes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a campanya té com a objectiu revaloritzar la feina dels artesans i artesanes locals i oferir productes originals i innovadors realitzats a Castelldefels.

La regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano, ha declarat que “a Castelldefels li faltava reafirmarse en la seva personalitat i potenciar els productes propis de la ciutat, i aquesta nova proposta pretén ajudar. Els productes “Made in Castelldefels”, abastaran tots els àmbits, donant una especial rellevància a la moda dissenyada i creada a la ciutat. La moda estarà confeccionada principalment amb cotons ecològics i materials reciclats, en la tendència de moda sostenible”.

Avui a partir de les 19 hores al Tibu-ron Beach Club es fará la presentació oficial en una roda de premsa que explicarà aquest nova iniciativa i en la que es podran veure una mostra d’aquests productes made in Castelldefels.

La primera desfilada de moda tindrà lloc el proper dia 19 de juliol a les 20 hores al Sandset Project de Castelldefels (Passeig Marítim n/149, esq. Carrer n/11).

La desfilada comptarà amb la col·laboració d’Atelier Creatiu, una nova associació nascuda dels tallers de costura del barri de Vista Alegre i que és la creadora d’alguns d’aquests productes.

Altres iniciatives programades per a la tardor seran la creació d’un catàleg de productes artesanals i una pàgina web.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here