Corbera inicia uns dies de Festa Major intensos, plens d’activitats i amb màxim protagonisme de les entitats socials del municipi baixllobregatí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l bon temps convida a fer vida al carrer i els carrers de la localitat s’ompliran de festa, foc, llum i color per tal de gaudir d’uns dies alegres i joiosos amb propostes de tot tipus i per a totes les edats.

Correfoc, sopars de carrer, Fira de Barraques, balls, concerts, concursos, jocs, animació… de tot i en quantitat per viure la festa amb la màxima intensitat i per a compartir aquest temps de festa amb la família, els amics, els veïns i visitants.

La Festa Major va començar ahir amb el pregó que es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament. En Joan Renau, membre del grup local d’història, en va ser el pregoner. El pregó va donar el tret de sortida al que será un cap de setmana intens amb les entitats al carrer, protagonistes absolutes de la Fira de Barraques.

El Correfoc, amb el seu recorregut habitual, permetrà a qui visiti Corbera en aquestes dates, gaudir del foc del corb i els diables i el so dels timbals. La festa continuarà amb l’actuació del grup Caraja’s Van i l’endemà, Nit d’Empalmada amb els Dr. Paranoia.

Les entitats socials i esportives de la vila organitzen tot tipus d’activitats per a petits i grans amb l’únic objectiu d’oferir uns dies de diversió i entreteniment a la ciutadania.

Podeu consultar el programa seguint aquest enllaç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here