Els Catarres, La Selvatana, La Salseta del Poble Sec i The Papa’s & the Popo’s seran alguns dels protagonistes musicals d’enguany

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major d’estiu d’enguany es presenta carregada d’activitats per a totes les edats i tots els públics.

Seguint l’estructura dels anys anteriors tindrem tot tipus de programació: des d’activitats de cultura tradicional catalana, amb les diferents cercaviles, correfocs, castellers, sardanes, etc., passant per les esportives, fins a les teatrals, on podrem gaudir de teatre i sarsuela feta per esparreguerins i esparreguerines amb les obres: La Corte del Faraón i Per què moren els pares?.

Una de les novetats d’enguany és la recuperació del Concurs de Pintura Ràpida i la recuperació del concert gran del diumenge a l’aparcament de les Hortes, on actuaran Els Catarres.

Gràcies a l’esforç de totes les entitats de la vila serà possible, un any més, gaudir d’una Festa Major farcida d’activitats i que de ben segur serà tot un èxit.

Tot seguit podeu consultar el programa de la Festa Major, que també trobareu dins la revista Espavila del mes de juliol:

 Programa de Festa Major d’estiu 2013 (pdf 1.32 MB)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here