La  rambla  de  les  Bòbiles  serà  l’escenari  d’aquesta  proposta  nocturna  de  l’associació de comerciants Nou Martorell

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na quarantena de comerços es donaran cita, aquest dissabte 13 de juliol, a la rambla de les Bòbiles per celebrar la segona edició de la Nit de Rebaixes, organitzada per l’Associació de Comerciants Nou Martorell. La vetllada oferirà música en directe, inflables per als més petits i degustacions gastronòmiques que acompanyaran els assistents en les seves compres.

Els comerços locals busquen noves fórmules per atraure la clientela en època de rebaixes. És per aquest motiu que l’Associació Nou Martorell ha preparat, per aquest dissabte 13 de juliol, la segona edició de la Nit de Rebaixes.

L’Associació Nou Martorell vol dinamitzar i enfortir les vendes coincidint amb l’inici de la temporada de rebaixes. La jornada comptarà amb animacions musicals, jocs per a la canalla i tastets gastronòmics.

Treure els articles al carrer per a animar les vendes

El president de l’Associació de Comerciants Nou Martorell, Marc Casasayas, diu que “els comerços associats oferiran tota mena de descomptes en els seus productes, amb parades de moda adulta i infantil, calçat o roba esportiva”.

L’objectiu és engrescar els martorellencs perquè comprin mentre passen una bona estona. “Si la gent no va als comerços, els comerços surten a buscar la gent”, ha dit Casasayas, qui ha afegit que “la gent acostuma a respondre força bé a iniciatives com aquesta i això ajuda als comerços a enfrontar la crisi”.

La Nit de Rebaixes de l’Associació Nou Martorell tindrà lloc aquest dissabte 13 de juliol. Degut a l’èxit de la passada temporada, enguany els organitzadors han decidit allargar l’horari una hora més, de 19.00 a 01.00h.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here