La Laura i el Jordi respiren una mica més tranquils després d’aconseguir rebaixar el deute que els reclama Catalunya Caixa i haver aturat el desnonament exprés que estava previst. Són una parella pratenca que gràcies a l’acció de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Hospitalet de Llobregat han pogut negociar amb el banc el deute que els reclama, 30 mil euros que finalment es quedaran en 6 mil

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na de les afectades directes, Laura Rovisco, en declaracions a El Prat TV, ha explicat que “s’ha paralitzat l’execució exprés, de moment puc tornar a casa sense que hi hagi sorpreses com que em trobi el pany canviat.  M’han promès que si sortiem tots de la oficina i es confirmava que desallotjàvem, el dilluns o el dimarts com a molt tard, ens confirmarien el lloguer social per 200€ i un deute de 6000€, no la dació a 0€”.

No obstant, Rovisco valorava positivament aquesta rebaixa del deute, ja que segons les seves pròpies paraules, “com a mínim ja no són 30.000€, són 6000€”.

Abans, una trentena de persones de la PAH havien ocupat aquesta oficina de Catalunya Caixa situada a la Plaça Catalunya del Prat de Llobregat, amb la ferma voluntat de no sortir-ne fins que els responsables acceptéssin negociar amb els afectats, tots dos des de fa temps a l’atur i amb l’única ajuda dels 400€.

És la primera actuació de la PAH al Prat. L’Ajuntament de la localitat asegura que coneix el cas, i que hi està treballant, malgrat els afectats han declarat que de moment no han obtingut resposta a la seva demanda d’ajuda per part del Prat Espais, els servei del consistori encarregat d’aquests assumptes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here