L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina, els instituts públics i el centre de formació de persones adultes hi uneixen esforços

Dimarts 9 de juliol, es va constituïr de forma oficial la Taula de Formació Permanent de Sant Boi. L’Ajuntament, els instituts públics i el Centre de Formació de Persones Adultes Lluís Castells en són els primers membres.

L’objectiu és contribuir a evitar que la manca de formació de la població adulta de la ciutat sigui un factor d’exclusió social.

La Taula d’Educació Permanent és una de les 4 taules sectorials de treball previstes en el marc del Pacte local per la inclusió social de Sant Boi. Aquest compromís col·lectiu pioner a Catalunya suma els esforços de 110 agents de la ciutat (dels àmbits social, cultural, formatiu, esportiu, de la salut, de l’ocupació) contra els factors que generen exclusió social i bosses de pobresa.

La primera taula sectorial de treball creada va ser la d’Habitatge, en funcionament des d’octubre de 2012. La Taula de Formació Permanent treballa a partir d’ara per fer realitat projectes de formació professionalitzadora, formació inclusiva i formació en el lleure i el benestar. També hi ha previstes la Taula de Pobresa i la Taula d’Ocupació.

L’acte de constitució va comptar amb la presència de l’alcalde, Jaume Bosch; la tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Lluïsa Moret; el tinent d’alcalde d’Educació, Luis Pérez; i representants dels instituts i el centre de formació de persones adultes del municipi.

Per iniciar el recorregut s’hi va presentar el projecte “Canvia el teu futur”, que ofereix a joves interessats a reincorporar-se al sistema educatiu reglat, formació per preparar la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here