El sopar solidari Joan Petit ha aconseguit elevar fins els 10.000€ els fons per finançar el projecte d’investigació del càncer infantil a la sang i al moll de l’os de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Amb aquesta iniciativa es clouen els actes organitzats en el marc de la 13a Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer que es va iniciar el passat mes de maig

150 persones van participar en el sopar solidari que ha permès recollir 5.153€, fruit del pagament del sopar (més de la meitat de l’import anava destinat a la Fundació) i de diferents sortejos. Persones representants del sector empresarial i associatiu, s’han implicat en aquesta activitat que s’ha organtizat amb la col·laboració de les empreses locals Amat Immobiliaris, TAC Events-Baboom i l’Hotel Hesperia.

Des del mes de maig s’han dut a terme diferents propostes per conscienciar i recollir fons econòmics pel projecte que coordina l’oncòleg i Premi Català de l’Any 2013, José Sánchez de Toledo i Codina que, amb altres tres metges de l’equip van ser presents al sopar. Sánchez de Toledo, el president de la Fundació Joan Petit i l’alcalde Josep Perpinyà, van coincidir a destacar la importància de prioritzar la investigació mèdica i la sanitat pública per part dels governs competens i que hi ha línies vermelles que no es poden traspassar com són els fons per la recerca mèdica. En el sopar també va intervenir, el catedràtic d’Economia Aplicada, Josep Oliver, va oferir una visió més global de la situació econòmica que viu el país, els motius que ens hi han portat, la relació amb Europa i com s’encara el futur.

La 13a Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer és una iniciativa impulsada per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i que a Sant Just Desvern han liderat l’Hoquei Club i l’Ajuntament, i en la qual s’han implicat voluntàriament i desinteressadament una gran part de la població, comerços, empreses i entitats.

Al mes d’abril, amb un acte en el qual es van implicar les entitats esportives, es presentava el el programa d’activitats i l’objectiu d’aquest projecte, el padrí d’aquesta 13a.Festa -l’esportista i veí Eric Abidal.  Amb el recent Sopar Solidari es dóna per tancat el programa específic d’activitats, tot i que el compte continua per fer-hi aportacions i hi ha col·lectius associats que tenen previst destinar diners d’activitats pròpies programades pel que queda d’any.

Durant el sopar també es va projectar un video amb imatges de les diferents activitats que s’han fet al llarg d’aquests mesos i que podeu veure a santjust.cat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here