La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, ha tingut lloc enguany del 24 al 30 de juny. Hi ha, però, municipis de la comarca que continuen organitzant activitats al llarg d’aquest més de juliol amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui 16 de juliol hi ha tallers a Cornellà de Llobregat i Esplugues de Llobregat, i divendres 20 de juliol es faran tallers a Gavà i a Esplugues de nou.

A Esplugues també hi haurà la unitat mòbil del consumidor, amb especial atenció als subministraments energètics a les llars.

(Per a més informació de tots els actes i activitats, us podeu adreçar al següent enllaç: http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia/calendari).

Tots aquests municipis són signants del Pacte d’alcaldes per una Energia Sostenible Local, segons el qual es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia.

Per assolir aquest compromís, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona – des dels Àmbits de Medi Ambient i de Consum –, coordinats per la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten una oferta conjunta de recursos de sensibilització de suport als ens locals perquè puguin desenvolupar activitats en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

També podeu fer-ne seguiment a través de les xarxes socials de (Youtube,Facebook Twitter).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here