L’Ajuntament i les associacions empresarials del Prat signen convenis per impulsar el desenvolupament econòmic i social del municipi

L’Ajuntament i les associacions empresarials del Prat signen convenis per impulsar el desenvolupament econòmic i social del municipi

Els objectius són concretar mesures i accions adreçades a donar suport a la consolidació del teixit empresarial del municipi, a millorar la seva competitivitat i facilitar la creació d’ocupació

L‘alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, ha signat sengles convenis de col•laboració amb la presidenta de l’Associació de Comerciants i Industrials del Prat (ACIP), Cándida Canalejo, i amb el president d’El Prat Empresarial, Jordi Morera, per impulsar conjuntament el desenvolupament econòmic i social del municipi.

L’objectiu dels convenis és establir un marc de diàleg i col•laboració entre l’Ajuntament i les associacions empresarials locals per concertar objectius, mesures i accions adreçades a donar suport a la consolidació del teixit empresarial del municipi, a millorar la seva competitivitat i facilitar la creació d’ocupació.

Els acords de col•laboració es concretaran en els següents àmbits:

– Suport a la competitivitat de les empreses local amb mesures adreçades a millores organitzatives, la innovació i l’emprenedoria corporativa.

– Potenciació i posada en valor de les zones d’activitat econòmica.

– Foment de la cultura empresarial i emprenedora prenent com a base l’eficiència econòmica i la responsabilitat social i ambiental.

– Promoció de la formació al llarg de la vida laboral com a valor de realització personal i qualificació professional i empresarial.

Amb aquests acords es mostra la voluntat de les parts de continuar treballant conjuntament en la reactivació econòmica i el desenvolupament econòmic i social del Prat, així com en la potenciació de la participació de les associacions empresarials en el Pacte local per l’ocupació i l’activitat econòmica i altres espais locals de participació i concertació.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt