Aquest dimecres 17 de juliol arriba el darrer concert de la 2a edició del Cicle de Músiques Invisibles, una proposta que combina música en directe, ràdio, internet i proximitat, a Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er primer cop el concert es farà a l’aire lliure, al Racó dels Gegants Vells de Molins de Rei i comptarà amb l’actuació de dos grups, Els Sulfitos i Pepet i Marieta.

Per celebrar aquest final de cicle, també amplien una hora l’emissió radiofònica:

A les 19h, emissió del programa Altraveu des del Racó dels Gegants Vells.

A partir de les 20:00h, concert a càrrec d’Els Sulfitos + Pepet i Marieta, emès en directe íntegrament per Ràdio Molins de Rei. Us adjuntem el cartell de l’actuació.

El concert també serà retransmès en vídeo, en streaming, a través del portal Viu Molins de Rei.

En les primeres dues edicions del cicle 10 propostes musicals de primer nivell (Nyandú, Empty Cage, Estúpida Erikah, Meritxell Gené, Pere Vilanova, Balancí, Ual·la i Senyor Cordills) han actuat a Molins de Rei amb una bona resposta de públic.

L’organització del Cicle de Músiques Invisibles ja treballa per preparar la temporada 2013-2014, en què volen fer un pas endavant per oferir una programació contínua de grups emergents i solistes de casa nostra a Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here