Algunes de les millors seleccions masculines i femenines de waterpolo del món, entrenaran a les piscines municipals de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat, durant els dies del Mundial de Natació Barcelona 2013. Entre elles, es troba la vigent campiona del món: Itàlia

Molins de Rei

L’excel·lent qualitat de les instal·lacions del CN Molins ha estat clau per a què l’organització del Mundial de Natació Barcelona 2013 escollís la piscina municipal per a convertir-se en seu oficial dels entrenaments d’una de les cites esportives més importants del planeta.

De fet, durant 5 dies, el club acollirà les sessions preparatòries dels combinats masculins d’Austràlia, Grècia, Sud-àfrica, Estats Units, la Xina, Romania i la vigent campiona Itàlia.

En l’última jornada d’entrenaments, el dissabte 27 de juliol, faran ús de la piscina municipal els tercers i quarts classificats de la primera fase de competició.

L’alcalde Joan Ramon Casals ha destacat  que “es posa de relleu la tradició històrica del club i, alhora, el seu compromís amb la vila. Aquesta és una gran oportunitat per elevar el nostre nivell esportiu i projectar el nom de Molins de Rei arreu”. Per la seva part, el 1r tinent d’alcalde i regidor d’esports Xavi Paz, ha destacat que “aquesta fita és fruit de l’excel.lent treball del club en la seva doble vessant: esportiva i social. Es tracta d’una oportunitat per homenatjar la seva història i, alhora, aprofitar el potencial de futur que representa acollir uns mundials”.

El president del club Jaume Mas i l’ex-campió olímpic Sergi Pedrerol, han animat tothom a presenciar els entrenaments i viure en directe un esdeveniment únic.

Durant les jornades d’entrenaments de les diverses seleccions, els usuaris també podran fer ús de la piscina olímpica així com de la resta d’instal·lacions del club.

Tots els molinencs i molinenques tindran descomptes especials d’un 20% per adquirir entrades del Mundial pel fet de ser municipi col.laborador. Es poden comprar al web www.bcn2013.com

Sant Feliu de Llobregat

A partir del proper dilluns 22 de juliol, el Complex Municipal de Piscines acollirà els entrenaments de les seleccions de waterpolo participants als XV Campionats del Món de Natació que es disputaran a Barcelona del 20 de juliol al 4 d’agost de 2013. A la instal·lació esportiva del Club Natació Sant Feliu es podrà veure, fins al 27 de juliol, la preparació de les jugadores de seleccions com la Xina, Grècia o Rússia, així com els millors jugadors de waterpolo dels Estats Units, el Canadà o Austràlia.

El Comitè organitzador del Mundial de Natació ha escollit aquesta seu, juntament amb altres grans instal·lacions de la ciutat de Barcelona, per la dedicació, promoció i capacitat organitzadora del Club Natació Sant Feliu i del Complex de Piscines en grans esdeveniments, com la final de la Copa de la Reina de waterpolo femení que es va disputar amb èxit de l’1 al 3 de març d’aquest any.

Segons el conveni de col·laboració signat entre el president del Comitè organitzador del Mundial de Natació Barcelona 2013, Fernando Carpena, i el president del Club Natació Sant Feliu, Manuel Ferrón, els usuaris i usuàries del Complex Municipal de Piscines disposen de descomptes en l’adquisició d’entrades per assistir al Mundial. Es poden comprar al web www.bcn2013.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here