L’Aeroport del Prat revisarà la licitació del projecte, que preveia una inversió mínima de 20 milions, per mirar d’atraure empreses

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ena s’ha quedat sola en la seva aposta de recuperar el camp de golf del Prat que volia obrir, almenys parcialment, l’estiu vinent i que convertia l’Aeroport de Barcelona en el primer de l’Estat en tenir unes instal·lacions d’aquest tipus.

Després d’obrir a finals de març el procés d’adjudicació per la construcció i gestió del golf durant 30 anys i ampliar-ne el termini de presentació d’ofertes gairebé dos mesos més del previst, la licitació ha quedat finalment deserta.

Cap empresa ha presentat una oferta. Els responsables comercials de l’aeroport revisaran ara la licitació del projecte per tal de fer-la més atractiva a les empreses.

L’actual concurs preveia una inversió mínima de 20 milions d’euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here